Omgeving

Op de camping zelf kunt u heerlijk rustig zitten met vanaf de camping een mooi uitzicht over de polder richting Schoonhoven en Cabouw.

Enkele aanraders in de buurt

Landwinkel “De Noordzijde”, Polsbroek:
Landwinkel met heerlijke eigengemaakte kaas. Hier kunt u een drankje of ijsje kopen. Verder is er een heerlijke picknick plek, compleet met toilet.

Museum “De Wielewaal”, Willige Langerak:
Dit natuurmuseum geeft U een goed beeld van de fauna van de streek, compleet met mooi geschilderde leefgebieden op de achtergrond. Naast het museum is daar ook een klompenwinkel.

“De Wilgensprong”, Willige Langerak:
De Wilgensprong is een gelegenheid waar U iets kunt drinken en eten. Loop hier ook eens door de kadowinkel.

Boern Logies “Lekker Buiten”, Lopik:
Heeft U zin en een lekker geitenkaasje of andere zelfgemaakte producten? Neem dan een kijkje bij “Lekker Buiten”. Op 400 meter van de camping staat deze boerderij waar men een “Bed and Breakfast” runt en workshops geeft.

Organisaties

Struinen en Vorsen: Op de website van Struinen en Vorsen vindt U tal van activiteiten en fiets- en wandelroutes in “Het Groene Hart”.

Vekabo: De Vekabo, ofwel: “Vereniging kamperen bij de boer”, biedt u een overzicht van campings en accommodaties in de natuur. Wij zijn hier als camping bij aangesloten.

Rustpunt:
Deze organisatie zelf heeft weinig met de camping te maken, maar naast de camping zijn wij ook een “Rustpunt” voor de voorbijkomende fietser of wandelaar. De site biedt U de mogelijkheid om de verschillende “Rustpunten” in Nederland te vinden, misschien handig voor u om hier een fietsroute op te baseren.

Camping Wilgenwei

Lekdijk-west 35
3411 MV Lopik

06-17096516

henk@campingwilgenwei.nl