Gastenboek

UITSTEKEND
36 recensies op
Arno Booy
Arno Booy
9 September 2023
Nienke Zagema
Nienke Zagema
13 Augustus 2023
Sebastian Kubiak
Sebastian Kubiak
26 Juli 2023
Super łazienki czyste i zadarmo
Marijke de Kunder
Marijke de Kunder
14 Juli 2023
Damian Damian
Damian Damian
8 Juli 2023
Mooi locatie en heel rustgevend ook zijn de mensen op de kemping heel vriendelijk en onze gast heer hebt ons goed opweg geholpen echt aanraden als je voor het eerst keer tent opzet 😇❤️
Juwaylan Visser
Juwaylan Visser
23 Juni 2023
Erg leuke kleinecamping met een prachtig sanitair gebouw.
Dreezen Lieve
Dreezen Lieve
23 Juni 2023
Wat een aangename verrassing was deze camping! Door de drukte van de kust zijn we hier per (on)geluk aanbeland en werden heeeel gastvrij door Tim onthaald. We hebben enorm genoten van het weidse zicht over de velden en de koeien die rustig voorbij wandelden. Het sanitair was super netjes en proper. Wie een rustg verblijf zoekt om te fietsen en Gouda te bezoeken is hier op de juiste plek. Bedankt Tim en Henk voor jullie gastvrijheid de afgelopen week!!
Gerard Akkerman
Gerard Akkerman
13 Juni 2023
Prachtige camping en geweldig sanitair, een aanrader!
Lizzy Koster
Lizzy Koster
21 Mei 2023
Leuke camping. Kleinschalig. Net sanitair. Fijne douche. Aardige eigenaar. Mooie omgeving langs de Lek
f kooi
f kooi
13 December 2022
22 juni 3 nachten op de camping gestaan, dacht dat we een review geschreven hadden, waarschijnlijk is er iets mis gegaan, nog maar een keer! Zoals beloofd. Wat een rust hier, we stonden achterop de camping. Camping ligt aan de Waal. Een zeer vriendelijke eigenaar en zoon! Douchegebouw zeer schoon, een 10! Vanuit hier zijn we naar de Tina Turner musical geweest, zijn we naar Delft en Varend Corso met de auto geweest! Ook hebben we veel in de prachtige omgeving gefietst en zijn we via knooppunten naar Gouda gefietst! Zilverstadje Schoonhoven is ook leuk, vele winkeltjes. Gezellig. De camping is een aanrader! Het was dat we de volgende camping gereserveerd hadden, ik was nog lang niet uitgekeken!! Ik, wij voelden ons hier thuis en zeer welkom!! groeten Fred en Gina van het Hoogeland!

Camping Wilgenwei

Lekdijk-west 35
3411 MV Lopik

06-17096516

henk@campingwilgenwei.nl