Fietsen

Kijk op internet bij Falk onder fietsrouteplanner. Typ bij “Locatie” 3411 MV in en U ziet een kaart van de omgeving Lopik. Klik op een aantal fietsknooppunten aan de hand hiervan uw route te plannen en te fietsen of klik een aantal plaatsen aan waar U heen wilt en U krijgt een fietsrondje te zien.

Een andere site om uw fietsronde samen te stellen is van de fietsersbond. Linksboven kunt U kiezen voor “fietsrondje”, hier vult U onder “Van”: Lekdijk west 35, Lopik” in en kunt u vervolgens kiezen om bepaalde plaatsen in uw route langs te laten komen of een routelengte te kiezen. Beiden kan ook, maar de planner laat de gekozen plaatsen voor gaan aan de lengte van de route.

Wanneer u alleen de lengte invoert komt er een voorgestelde route, door linksboven op de knop “Andere suggestie” te klikken kunt U talloze routes bekijken, hierbij zijn meerdere instellingen mogelijk. Ook nadat U uw route gevonden heeft kunt U deze nog deels wijzigen door deze op bepaalde delen te verleggen.

Plaatsen als Vlist, Haastrecht, Gouda, Oudewater of Meerkerk leveren mooie tochten op die goed te fietsen zijn. Voor iemand die van lange tochten houdt is zelfs Kinderdijk of een stukje Biesbosch een optie.

Camping Wilgenwei

Lekdijk-west 35
3411 MV Lopik

06-17096516

henk@campingwilgenwei.nl